Гарбузовий суп-пюреЧас приготування: 30 хв Дуже смачний і ароматний гарбузовий суп-пюре. Раджу готувати його вашим діткам так як супчик дуже корисний. Призначення: На обід/Для дітей/Корисний обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Супи/Супи-пюре Географія кухні: Країни Європи/Французька Дієта: Дієтичне харчування/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Гарбузовий суп-пюре Очистити гарбуз, нарізати на дрібні шматочки і покласти у велику каструлю, залити водою, посолити, додати 1 кубик курячого бульйону і довести до кипіння. Варити, поки гарбуз не стане м'якою (близько 20 хвилин). Зняти з вогню, збити блендером прямо в каструлі до отримання однорідної маси. Змішати борошно з 2 столовими ложками холодної води. Вилити на гарбуз, постійно перемішуючи. Поставити каструлю назад на вогонь і додати 200 мл вершків збиваючи весь час, і довести до кипіння. Суп готовий. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Гарбузовий суп-пюре - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Гарбузовий суп-пюре в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 41