Курячий суп з галушками, селерою і кабачками![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування курячого супу з галушками, кабачками і селерою. Досить нескладний і дуже смачний рецепт супу. Опис приготування: Смачний суп з селери, кабачка і моркви. У бульйон з приправ додаємо тільки перець чорний горошком. У готовий суп можна додавати сметану. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Курячий суп з галушками, селерою і кабачками ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Курячий суп з галушками, селерою і кабачками. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Курячий суп з галушками, селерою і кабачками. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 49