Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Курячий суп з галушками, селерою і кабачками

Курячий суп з галушками, селерою і кабачками

Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Рецепт приготування курячого супу з галушками, кабачками і селерою. Досить нескладний і дуже смачний рецепт супу.

Опис приготування:
Смачний суп з селери, кабачка і моркви. У бульйон з приправ додаємо тільки перець чорний горошком. У готовий суп можна додавати сметану.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Птах/Курка/Куряча грудка
Блюдо: Супи
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Куряча грудка - 1 Штука
  • Кабачок - 1 Штука
  • Селера - 1 Штука
  • Ріпчасту цибулю - 0,5 Штуки
  • Морква - 0,5 Штуки
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Масло вершкове - 20 Грам
  • Яйце - 1 Штука
  • Зелень - 1 За смаком

Кількість порцій: 6

Як приготувати Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
Курячий суп з галушками, селерою і кабачками 1. У першу чергу знімаємо шкірку з курячої грудки. М'ясо можна пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Потім додати до нього подрібнену зелень, яйце і трохи посолити, замісити фарш. Поставимо на час фарш в холодильник. Курячі кісточки кладемо в каструлю з водою, додамо шкіру і трохи м'яса. Ставимо варитися бульйон. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Маленькими кубиками нарізаємо інші овочі. Курячий суп з галушками, селерою і кабачками 2. Розтопимо в каструлі вершкове масло. Додаємо сюди цибулю і кілька хвилин тушкуємо, потім засипаємо інші овочі (кабачок не кидаємо) хвилин десять на невеликому вогні всі разом тушкуємо. Присмачуємо лимонним соком і перцем, додаємо кинзу. Курячий суп з галушками, селерою і кабачками 3. Вливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Додаємо кабачок. Доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо, приправляємо сіллю. Суп варимо до готовності кабачка. Курячий суп з галушками, селерою і кабачками 4. У холодну воду опускаємо дві чайні ложки, потім Зачерпніть однієї ложечкою фарш, зверху притискаємо фарш другий ложечкою, щоб вийшла гладка красива галушки. Курячий суп з галушками, селерою і кабачками 5. У суп опускаємо сформовані галушки і до готовності варимо. Готові галушки повинні спливти. Готовий суп розливаємо по тарілках.

Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Курячий суп з галушками, селерою і кабачками. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Курячий суп з галушками, селерою і кабачками. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Супи Переглядів: 49   
Схожі рецепти страв з фото:
Суп з куркою, морквою, селерою і галушками
Курячий суп з галушками
Курячий бульйон з галушками
Картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками
Суп з картопляними галушками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.