Галушки з манкиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Люблю готувати різні супчики, зараз я вам розповім як приготувати галушки з манки, але розповім я не просто про галушки, а про курячий суп з галушками. Опис приготування: Такі галушки з манки в поєднанні з курячим супом вийдуть дуже ситним і ароматним блюдом. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Крупи/Манка Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Галушки з манки Помити курку. Опустити в каструлю з холодною водою. Коли бульйон закипить, зняти шум. Посолити, поперчити і покласти лавровий лист. Варити на самому повільному вогні до готовності м'яса, хвилин 40. Почистити і помити картоплю, цибулю і моркву. Всі овочі нарізати. Кинути овочі в бульйон. Варити 20 хвилин. Вийняти курку і лавровий лист. Як приготувати галушки з манки? Для цього нам потрібно збити яйце, злегка присолити, всипати повільно манку, постійно заважаючи до утворення густої кашки. Помити і порізати зелень і зелену цибулю. Зачерпувати тісто чайною ложечкою і відсікати по чуть-чуть інший ложечкою, щоб виходили галушки. Варити суп до готовності галушок. Тепер можна покласти в суп зелений лук і зелень. Розлити курячий суп з галушками по тарілках. Ви напевно не з чуток знаєте, що Галушки з манки - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Галушки з манки в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 952