Суп з гарбуза 2Час приготування: 30 хв Рецепт приготування простого супу зі смаженої гарбуза. Суп зберігається в холодильнику до трьох днів. Опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Нарізати гарбуз на 5-сантиметрові кубики. Змішати гарбуз з цибулею, грибами і часником на аркуші для випічки. Додати масло і 2 чайні ложки солі. Випікати, поки гарбуз не буде готова, близько 30 хвилин. Дати охолонути, потім видалити шкірку. Викласти овочі в середню каструлю, нагріти на середньому вогні. Влити 2 чашки бульйону. Збити масу в блендері до консистенції пюре. Поступово додати решту 3 склянки бульйону і продовжувати збивати до отримання однорідної маси. Підігріти суп, зняти з вогню, приправити сіллю і перцем і подавати. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Супи Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Суп з гарбуза 2 в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Суп з гарбуза 2 самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 18