Червоний борщЧас приготування: 2 ч. 0 хв Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу! Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди був улюбленою стравою у простого народу, та й у людей з вищих верств суспільства він користувався не малою популярністю. У приготуванні борщу є безліч секретів, один з таких секретів я описав нижче. Для того, щоб домогтися яскравого, красивого і насиченого кольору борщу - потрібно додати одну столову ложечку лимонного соку (перед термічною обробкою буряка). Удачи в приготуванні! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Свинина/Буряк Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Червоний борщ Свинячі реберця помийте і поріжте на порційні шматочки. Овочі також промиваємо. Морква ріжемо кільцями, цибулину очищаємо і встромляє в неї гвоздику. Всі інгредієнти бульйону складіть у каструлю (4л.) І залийте холодною водою. Бульйон варимо 2:00 на повільному вогні (знімайте піну). Через годину посоліть. Через півтори години виймаємо з бульйону цибулину, моркву, м'ясо і зелень. Очистіть 2 цибулини, моркву і 2 буряки. Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Буряк і моркву натріть на великій тертці. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте в ньому цибулю, потім додайте буряк і моркву. Тушкуємо все під кришкою 20-25 хвилин. Коли овочі стануть м'якими, додаємо томатну пасту і 1 ст.л. лимонного соку. Тушкуємо ще 5 хвилин. Промийте і очистіть картоплю і капусту. Картоплю наріжте кубиками, а капусту - соломкою. Доводимо м'ясний бульйон до кипіння, опускаємо туди м'ясо (без кісток), картоплю і капусту. Варимо 20 хвилин, до готовності картоплі. Тепер черга заправки. Сіль і перець кладемо за смаком. Додаємо дрібно порізану зелень і даємо борщу закипіти. Знімаємо з плити і даємо настоятися 8-10 хвилин. Подавати до столу зі сметаною. Смачного! Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Червоний борщ. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Червоний борщ - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 1222