Грибна солянкаЧас приготування: 20 хв Цей незвичайний, але в той же час простий рецепт грибної солянки припаде до смаку всім господиням, бажаючих урізноманітнити раціон і здивувати гостей! Так що діставайте консервацію, експерименти чекають! Опис приготування: Чомусь багатьом здається, що рецепт приготування грибної солянки неймовірно складний і вимагатиме від вас великого кулінарного таланту. Так от, звичайно ж, це не правда, і я вам зараз розповім самий, який тільки є, простий рецепт грибної солянки, а вже вдосконалювати ви її зможете самі, як вам завгодно! 1. Для початку цибулю миємо, чистимо і дрібненько нарізаємо. 2. На сковорідці розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додамо томатну пасту і разом просмажити ще трохи. 3. Огірки та гриби дістаємо з банок, і нарізаємо невеликими шматочками або кубиками. 4. Пересипаємо вміст сковороди в каструльку, змішуємо з нарізаними огірками і грибами, і заливаємо гарячою водою. 5. Доводимо до кипіння, солимо, перчимо, і тримаємо на вогні 10-15 хвилин, додавши лавровий лист. Готово! Взагалі, солянку рекомендують подавати з скибочками лимона і маслинами, але також додають часто каперси, салямі, та інші продукти, - це вже виходячи з ваших уподобань. Я ж вам пропоную як би основу для ваших кулінарних експериментів, базовий рецепт, так би мовити. Удачі! Призначення: Святковий обід Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Супи/Солянка Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Грибна солянка, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Грибна солянка - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 79