Суфле з фаршуЧас приготування: 40 хв Залишається зайвий фарш, а банальні котлети вже в печінках сидять? :) Тоді пропоную вам спосіб, як приготувати суфле з фаршу в духовці - ніжне і вишукане блюдо. Для вечері на двох - саме те :) Опис приготування: Як бачите, незважаючи на гучну назву, така кулінарна дивина, як суфле з фаршу, - дуже економне і просте блюдо :) Так що не варто боятися незрозумілого вам страви. Краще прочитайте нижченаведений рецепт і дізнайтеся, як приготувати суфле з фаршу надзвичайно ніжним і соковитим;) Рецепт суфле з фаршу: 1. Що ж, першою справою відваримо наш фарш. На таку кількість фаршу (500 г) я брала 600 мл води. Можна також використовувати вже готовий бульйон, та й у розмаїтті приправ для фаршу вас ніхто не обмежує, є де проявити фантазію :) 2. А тепер і зовсім вже простіше нікуди - викладаємо наше готове м'ясо в міксер, додаємо яйця, вершки, молоко, а також сіль, перець, і приправи за смаком. Збиваємо всі разом приблизно дві хвилини. Повинна вийти світла однорідна і як би піниста маса. 3. Змащуємо форму рослинним маслом, і викладаємо в неї нашу світлу масу. І - в розігріту духовку на 20-30 хвилин (для цього простого рецепту суфле з фаршу не рекомендується перевіряти зубочистками, краще просто акуратно піднімайте його лопаткою - як тільки легко почне відставати, так можна і вимикати духовку). Як бачите, суфле з фаршу в домашніх умовах - це дуже просто! Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним, залишилося придумати, як його прикрасити і з яким соусом подати - і можна запалювати свічки і пригощати особливих гостей;) Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Романтична вечеря Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Випічка/Гарячі страви/Суфле Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Суфле з фаршу в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Суфле з фаршу, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 17