Швидкий капустяний пирігЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування швидкого капустяного пирога. Пиріг виходить розсипчастим, ароматним і дуже смачним. Опис приготування: Заливне тісто для пирога готують на кефірі, додають негашеного соди. В начинку, для аромату, в капусту можна додавати кмин. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Молочні продукти Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Швидкий капустяний пиріг 1. Для швидкого капустяного пирога готуємо рідке тісто. Розмішуємо у великій мисці яйце з сіллю, додамо не гасіння соди. Вливаємо склянку кефіру. Весь час розмішуючи, додаємо борошно (по ложці). 2. Готуємо начинку. Дрібною соломкою рубаємо капусту, солимо і розминаємо руками. Кладемо насіння кмину і дрібно нарізану зелень. Сковороду ставимо на плиту і кладемо приготоване для смаження вершкове масло. Коли розплавиться масло, кладемо капусту, і на середньому вогні тушкуємо до готовності, щоб капуста не підгоріла, доливаємо по трохи води. Збитими яйцями поливаємо капусту, і добре розмішуємо. 3. Маслом змащуємо форму (діаметр двадцять чотири сантиметри). Меншу частину тіста виливаємо в форму, рівномірно розкладаємо зверху капустяну начинку. 4. Іншим тестом заливаємо начинку. Кладемо на тісто пластівці вершкового масла. У духовці, прогрітій до 190 градусів, приблизно сорок хвилин випікаємо пиріг. 5. Пиріг готовий. Смачного. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Швидкий капустяний пиріг вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Швидкий капустяний пиріг, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 38