Гарбузове печиво з вівсяними пластівцямиЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування печива з гарбузовим пюре, вівсяними пластівцями, меленою корицею і ванільним екстрактом. Опис приготування: Це печиво найкраще подавати в якості закуски. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Печиво Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Гарбузове печиво з вівсяними пластівцями 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком, відкласти в сторону. У середній мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, мелену корицю і сіль. У середній мисці міксером збити вершкове масло і обидва види цукру на середній швидкості протягом 1 хвилини до утворення кремової консистенції. Додати яйце і збити до однорідності. Додати ванільний екстракт і гарбузове пюре, збити. 2. Зменшити швидкість міксера, поступово додати борошняну суміш і збити на низькій швидкості до утворення однорідної консистенції. За допомогою ложки для морозива викласти кульки тесту на підготовлений лист. 3. Використовуйте на кожне печиво близько 1 чайної ложки тесту з гіркою. Помістити деко в духовку і випікати печиво протягом 12-15 хвилин, поки воно не підрум'яниться по краях. 4. Дати готовому печінкою злегка охолонути на деку. Потім викласти печиво на стійку і дати повністю охолонути перед подачею на стіл. Гарбузове печиво з вівсяними пластівцями - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Гарбузове печиво з вівсяними пластівцями в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 50