ШарлоткаЧас приготування: 1 ч. 10 хв Рецепт приготування шарлотки. Таке блюдо подобається і дорослим, і дітям. За даним рецептом шарлотка в процесі приготування виходить ніжною і дуже смачною. Приготувати її зовсім нескладно. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Пироги/Шарлотка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Шарлотка 1. Збиваємо яйця з цукром (збиваємо міксером приблизно хвилин п'ять-сім). Потім додаємо сюди борошно і гарненько перемішуємо. 2. Очищаємо від шкірки яблука, серцевину видаляємо, нарізаємо невеликими шматочками. 3. Маслом змащуємо форму для випічки. Трохи тесту викладаємо на денце форми. Половину яблук опускаємо зверху на тісто. Яблука за бажанням посипаємо корицею. 4. Залишилося тісто викладається на яблука, а на тісто знову яблука. 5. Залишилися тестом покриваємо яблука. Поставимо в розігріту духову шафу, температура сто вісімдесят градусів. Приблизно хвилин сорок або 1:00 випікаємо. 6. Потім вийняти з духовки і перекласти на блюдо. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Шарлотка, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Шарлотка - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 67