Яблучна шарлоткаЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування смачного пирога з яблуками. Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Пироги/Шарлотка Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-4 Як приготувати Яблучна шарлотка Змішати соду для випічки з оцтом. Змішати яйця, цукор, борошно і гашене соду. Очистити яблука від шкірки і нарізати кубиками. Викласти в термостійкий посуд. Залити тісто в миску. Нагріти духовку. Випікати шарлотку протягом 25 хвилин. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Яблучна шарлотка. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Яблучна шарлотка в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 73