Пиріг з тунцем і цибулею-порейЧас приготування: 55 хв Цей пиріг зроблений з консерв тунця і цибулі порей. Дуже популярний у Франції. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тунець/Лук-порей Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Пиріг з тунцем і цибулею-порей Нагріти духовку до 210 ° C. Дрібно нарізати цибулю і цибулю-порей. Розігріти 2 столові ложки оливкової олії, додати нарізану цибулю, сіль і перець і смажити протягом 1 або 2 хвилин, помішуючи. Додати нарізану цибулю-порей, трохи обсмажити, але щоб він залишився ще хрустким. Змішати в мисці 250 г борошна, 4 яйця, 100 мл оливкової олії, 10 г пекарського порошку, 30 г вершкового масла, перець і сіль. Змішати на повільній швидкості, поки суміш не стане однорідною. Додати цибулю-порей і 200 г тунця в олії і добре перемішати. Викласти тісто у форму. Готувати близько 40 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Не перетримати. На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Пиріг з тунцем і цибулею-порей -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Пиріг з тунцем і цибулею-порей будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 30