Вівсяне печиво з горіхами і шоколадомЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, шоколадними чіпсами, корицею, гвоздикою, мускатним горіхом і апельсиновою цедрою. Опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятки вівсяного печива. Апельсинова цедра у складі печива надає йому пікантну нотку, а гвоздика, кориця і мускатний горіх дарують пряний аромат. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Молочні продукти/Горіхи/Крупи/Вівсянка Блюдо: Випічка/Десерти/Печиво Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Вівсяне печиво з горіхами і шоколадом 1. Розігріти духовку до 175 градусів F. Вистелити великий лист пергаментним папером або силіконовим килимком. За допомогою електричного міксера збити вершкове масло в мисці до крему. Додати коричневий цукор, білий цукор, сіль і ванільний екстракт, збивати міксером близько трьох хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Просіяти разом борошно, соду, корицю, мускатний горіх і гвоздику в окремий посуд. Додати половину борошняної суміші в масляну суміш і збити з міксером на низькій швидкості. Після цього, додати другу половину борошна. Додати вівсяні пластівці, нарізані горіхи пекан, апельсинову цедру і шоколадні чіпси. 2. За допомогою ложки викласти тісто на деко, формуючи печиво, і випікати 10-12 хвилин до золотистого кольору. 3. Потім вийняти з духовки і остудити печиво на стійці. Зберігати печиво при кімнатній температурі в герметичному контейнері. Вівсяне печиво з горіхами і шоколадом - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Вівсяне печиво з горіхами і шоколадом в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 67