Торт ПавутинкаЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт гарного і яскравого торта з вершковим кремом на основі з бісквіту і безе Опис приготування: Спочатку готуємо бісквіт. Яєчні білки відокремлюємо від жовтків, охолоджуємо і збиваємо до стійкої піни. Жовтки розтираємо з цукром дочиста, додаємо терту цедру лимона, суміш пшеничного борошна і крохмалю. Швидко замішуємо тісто і обережно вводимо білки. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Круглу форму для випічки встеляли пергаментом, наливаємо половину тіста шаром в 1 см і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин. Те ж саме робимо і з другою половиною тіста. Тепер робимо повітряну коржик. Для цього холодні білки збиваємо про стійкої піни, додаємо 2-3 рази цукор до отримання щільної стійкої маси. У самому кінці збивання кладемо рубані горіхи і обережно перемішуємо. Беремо лист пергаментного паперу і випікаємо на ньому безе з приготовленої суміші 60 хвилин при температурі 110 градусів. Важливо добре розрівняти масу на аркуші в шар 1,5-2 см. Тепер робимо крем. Збиваємо вершкове масло, поступово додаючи згущене молоко. Дрібно-дрібно нарізаємо мармелад, залишаємо кілька штук для прикраси. Готові бісквітні коржі змащуємо кремом, зверху кладемо повітряне безе і посипаємо нарізаним мармеладом. Боки торта прикрашаємо цільним мармеладом Останній штрих. Малюємо павутинку за допомогою розтопленого шоколаду, заправленого в кондитерський шприц. Смачного! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Бісквітне тісто Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Дуже смачний Торт Павутинка зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Торт Павутинка з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 54