Полунично-йогуртовий тортЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування полунично-йогуртового торта. Торт з дуже ніжним і приємним смаком полуниці і йогурту. Підійде для романтичної вечері. Опис приготування: Жовтки збиваємо з половиною склянки борошна. Так само з половиною склянки цукру збиваємо і білки. Жовтки і білки акуратно перемішуємо. Додаємо сюди просіяного борошна, апельсинову і лимонну цедру. Розкачуємо тісто пісочне, і в приготовану не дуже високу форму його викладаємо. Робимо наколи.Теперь викладаємо йогурт. Ставимо в духовку з температурою 180 градусів. Випікаємо приблизно хвилин тридцять п'ять. Після того, як пиріг витягли з духовки, даємо йому трохи охолонути, а потім промазуємо його згущеним молоком. Викладаємо полуницю (свіжу). Нагріваємо абрикосовий джем, і поливаємо торт. Фісташками посипаємо з боків. Торт готовий. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл/День народження/День закоханих/8 березня Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Полунично-йогуртовий торт в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Полунично-йогуртовий торт - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 29