Яблучна шарлотка з хлібомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Це особлива шарлотка, зроблена з підсмаженими скибочками булочки і тушкованими яблуками. Може подаватися теплою чи холодною. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Пироги/Шарлотка Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Яблучна шарлотка з хлібом Очистити 4 яблука, вирізати серцевину. Розтопити 40 г вершкового масла в сковороді на сильному вогні, додати яблука. Обсмажити 2 або 3 хвилини, потім посипати 3 столовими ложками цукрової пудри і смажити ще кілька хвилин, поки не стануть добре карамелевими. Відкласти в сторону. Нарізати на прямокутники і трикутники хліб для боків і нижнього шару. Приміряйте хліб у формі, прямокутники повинні перекриватися небагато. Увімкніть гриль. Розтопіть 3 столові ложки топленого масла. Покладіть все булочки на деко. Змастити кожен шматочок булочки розтопленим маслом, потім посипати цукровою пудрою. Поставити під гриль. Готові хлібці дістати і відкласти в сторону Змастити форму розтопленим вершковим маслом, потім насипати 1 столову ложку цукрової пудри і поширити її навколо рівномірно шляхом струшування і повороту. Розігріти духовку до 200 ° C. Викласти хлібці в форму. Додати яблучне пюре до? глибини форми. Потім шар карамельних яблук. Потім другий шар яблучного пюре, і, нарешті, шар хлібців. Поставити в духовку приблизно на 30 хвилин. Дати охолонути деякий час перед витягом з форми. Можна їсти холодним або теплим зі збитими вершками. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Яблучна шарлотка з хлібом. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Яблучна шарлотка з хлібом в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 84