Фруктовий торт з вершковим кремом і желеЧас приготування: 6 ч. 0 хв Ніжний і дуже смачний торт! Опис приготування: Для приготування тіста необхідно масло змішати з половиною цукру, потім додати яйця і все добре перемішати. Далі додати борошно і розпушувач. Тісто викласти у форму, змащену маслом або застелену папером для випічки. Випекти - 180 градусів, 20 хвилин. Для приготування крему потрібно збити вершки і цукор, потім додати сир і перемішати. Кремом змастити корж і прибрати все в холодильник на годину. Далі викласти поверх крему фрукти - на свій смак. Приготованим за інструкцією желе залити торт і залишити застигати мінімум на 4 години. Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти Блюдо: Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-12 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Фруктовий торт з вершковим кремом і желе самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Фруктовий торт з вершковим кремом і желе - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 55