Торт Пташине молоко без яєцьЧас приготування: 3 ч. 0 хв Хочу розповісти, як зробити торт" Пташине молоко" без яєць, скажімо так, більш полегшену версію всім відомого торта. Виходить, тим не менш, дуже смачно, результат вас порадує! Опис приготування: Ось подивіться тільки, який же красивий і апетитний торт" Пташине молоко" без яєць в домашніх умовах у вас вийде! Та й за інгредієнтами зовсім не так дорого і складно все, як це у випадку класичного рецепту. Звичайно, саме суфле, може, не буде таким високим, як у випадку використання збитих яєчних білків, але ніжний сметанний смак навіть додає родзинку, рекомендую! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сметана Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Торт Пташине молоко без яєць 1. Підготуємо коржі (випікаємо самі або запікаємо покупні), викладаємо на дно форми. 2.Агар замочуємо на кілька годин, як написано на упаковці. Розм'якшене масло збиваємо зі згущеним молоком. Відставимо в сторону. 3. Агар прогріваємо на плиті, додамо цукор і варимо, постійно помішуючи, щоб весь цукор розчинився. Коли з'явиться біла піна - з вогню знімаємо. 4. Сметану або вершки збиваємо міксером, щоб маса збільшилася трохи в об'ємі. Вливаємо агар з цукром і продовжимо збивання. 5. Тепер змішаємо між собою сметанну і масляну суміші, трохи зіб'ємо разом, заливаємо отриманою сумішшю корж. 6. На водяній бані або в мікрохвильовці топимо шоколад і 50 грам вершкового масла. Поливаємо торт зверху. Готово! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Торт Пташине молоко без яєць в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Торт Пташине молоко без яєць, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 79