Хачапурі на кефіріЧас приготування: 1 ч. 0 хв Для любителів випічки, які при цьому хочуть зберегти фігуру - легкі хачапурі стануть рятівною паличкою. Завдяки цим рецептом хачапурі на кефірі стануть одним з Ваших улюблених страв. Опис приготування: Рецептів хачапурі існує дійсно дуже багато. Найчастіше тісто роблять для них листкове або дріжджове. Можна поекспериментувати і з кефіром. Для приготування хачапурі на кефірі можна брати не тільки бринзу і сулугуні (хоча, зазвичай використовують саме ці сорти), але, приміром, фету і моцарелу. Твердий сир можна взяти російський чи пармезан, головне, щоб він був твердим. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Молочні продукти/Кефір Блюдо: Випічка Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Хачапурі на кефірі Приготуйте інгредієнти. Готуємо тісто: розводимо дріжджі, додаємо їх в борошно, потім сіль, кефір і масло. Замішуємо, а потім отставляем і даємо тісту підійти. Тим часом робимо начинку. Твердий сир натріть на великій тертці, м'які сорти розімніть вилкою. Сформуйте 4 кульки. Коли тісто підійде, розділіть його на 8 частин. Качалкою розгортаємо коржики. Викладаємо начинку. Накриваємо інший коржем тіста. Змащуємо хачапурі яйцем. Відправляємо в духовку при 180 С на 50-60 хвилин, до появи рум'яної скоринки. Готового блюда даємо охолонути, потім подаємо. Смачного) Хачапурі на кефірі - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Хачапурі на кефірі в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 104