Хачапурі по-грузинськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Справжнісінькі грузинські хачапурі - з сиром і яйцем, з рум'яною скоринкою і спеціями - найкраща випічка для всієї родини! Класичний рецепт хачапурі по-грузинськи вашій увазі. Опис приготування: Один з найбільш оригінальних рецептів хачапурі. А адже в Грузії таких рецептів взагалі не злічити! Такі хачапурі ще називають Аджарської - по регіону Грузії, де їх так власне і готують. Для приготування хачапурі по-грузинськи бажано використовувати закваску мацоні (ну або можна просто води взяти). Дивіться нижче рецепт приготування. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Випічка/Хачапурі Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Хачапурі по-грузинськи Розведіть у склянці закваски або води дріжджі, додайте олію і сіль. Залиште настоятися на 15 хвилин. Додаємо дріжджову суміш в борошно. Замішуємо тісто. Після того, як тісто підійде (1-1,5 години), робимо човники, тісто не розгортаємо при цьому. Сир розподіляємо по човник, додаємо приправи. У розігріту до 180 С духовку відправляємо наші хачапурі на 15-20 хвилин. Потім дістаємо, вбиваємо по яйцю в кожну човник, ще раз відправляємо в духовку на 3-4 хвилини. Готово! Подаємо готові хачапурі по грузинськи, прикрасивши зеленню. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Хачапурі по-грузинськи - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Хачапурі по-грузинськи в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 44