Шоколадний торт з вершковою глазур'юЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. Опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і коштує витраченого на нього часу. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Шоколад/Какао Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Як приготувати Шоколадний торт з вершковою глазур'ю 1. Приготувати торт. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом 3 форми для пирога і злегка посипати борошном. Змішати 2 склянки портеру і 2 склянки вершкового масла на слабкому вогні у великій каструлі. 2. Додати какао-порошок і збивати, поки суміш не стане однорідною. Злегка остудити. 3. Змішати борошно, цукор, соду і сіль у великій мисці. Використовуючи електричний міксер, збити яйця і сметану в іншій великій мисці. Додати шоколадну суміш в яєчну суміш і збити. 4. Додати борошняну суміш і збити на повільній швидкості. За допомогою гумового шпателя акуратно перемішати тісто. Розділити тісто рівномірно серед підготовлених форм. Запікати в духовці близько 35 хвилин. Викласти пироги на стійку і охолоджувати 10 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути. 5. Приготувати глазур. Нарізати шоколад. Вершки довести до кипіння на слабкому вогні в середній каструлі. Зняти з вогню. Додати подрібнений шоколад і збити до однорідної консистенції. Поставити в холодильник, поки глазур не загусне, на 2 години. Викласти 1 шар на тарілку. Змастити 2/3 чашки глазурі пиріг. 6. Зверху покласти другий шар і знову змастити 2/3 чашки глазурі. Накрити зверху третім шаром і змастити залишилася глазур'ю верхівку торта і боки. Нарізати на шматочки і подавати. Ви напевно не з чуток знаєте, що Шоколадний торт з вершковою глазур'ю - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Шоколадний торт з вершковою глазур'ю в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 37