Ніжні вафліЧас приготування: 20 хв Апетитні ніжні вафлі стануть відмінним блюдом на сніданок. Опис приготування: Розігріти вафельницю на максимальну величину. Змішати молоко і оцет, дати постояти 5 хвилин, поки не загусне. Змішати жовтки, борошно, сметану, кукурудзяне борошно і соду. Розмішати в суміші молока і оцту. Додати масло і перемішати, але не збивати. Збити міксером на високій швидкості яєчні білки. Додати половину в тісто і перемішати. Додати решту половину. Скропити вафельницю маслом. Залити 1 склянку тесту в вафельницю. Закрити кришку і смажити до золотистої хрусткої скоринки, близько 6 хвилин. Готові вафлі швидко струсити, щоб вийшов пар, і подавати. Повторити з рештою тестом. Призначення: На сніданок/На швидку руку Основний інгредієнт: Молочні продукти Блюдо: Випічка/Вафлі Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Ніжні вафлі в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Ніжні вафлі - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Ніжні вафлі, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 49