Яблучний пирігЧас приготування: 2 ч. 0 хв Простий рецепт приготування німецького яблучного пирога. Опис приготування: 1. Нарізати яблука тонкими скибочками, скропити лимонним соком (щоб уникнути потемніння). Додати 60 грам цукру, розмішати і відкласти в сторону на годину. 2. Змастити форму для випічки маслом і присипати невеликою кількістю борошна. Розігріти духовку до 190 ° C. 3. Змішати борошно з порошком для випічки. Просіяти через сито. 4. Збити віночком яйця, вершкове масло, цукор, сіль, ванільний екстракт і лимонну цедру. 5. Залити молоко в борошно. Почніть з 120 мл, потім додайте ще. Тісто не повинно бути занадто рідким. 6. Вилити тісто у форму. Додати нарізані яблука. 7. Випікати протягом 45-60 хвилин. 8. Остудіть і подавайте до столу. Смачного! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Німецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Яблучний пиріг швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Яблучний пиріг - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 21