Запіканка з грибамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Останнім часом полюбила готувати різні запіканки. На цей раз вирішила приготувати запіканку з грибами в домашніх умовах - вийшло неймовірно смачно! Опис приготування: Запіканка з грибами - ситне блюдо, яким зможуть поласувати не тільки ваші близькі, а й гості. Я представила класичний рецепт запіканки з грибами, але за бажанням, її можна урізноманітнити. Наприклад, викласти шарами в будь-якому порядку і прикрасити зверху зеленню. Хто любить хрустку скоринку - може посипати верх сиром. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Гриби/Шампіньйони Блюдо: Гарячі страви/Запіканка Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Запіканка з грибами 1. Я готувала за класичним рецептом запіканку з грибами - з додаванням картоплі та овочів. Візьміть основні інгредієнти і ретельно підготуйте їх (очистіть і помийте). 2. Далі почистіть картоплю і відваріть його в злегка підсоленій воді. 3. Тим часом можна порізати цибулю і моркву. 4. Поріжте також печериці (я не чищу гриби). 5. Поки смажаться цибулю і моркву на соняшниковій олії, зробіть пюре з готового картоплі. 6. Після цього, відставте трохи охолонути зажарку і пюре і збийте яйця. 7. Зверніть увагу на те, що пюре повинно бути густуватим. Перед збиванням додайте сметану і вершкове масло. 8. Після отримання пюре, введіть сметану. Після цього, готову масу змішайте з грибами і засмажкою. За бажанням, можна зробити запіканку шарами (картопля, цибуля та морква, гриби). 9. Не забудьте змастити форму рослинним маслом і покласти фольгу, щоб запіканка не пригоріла і добре відставала від країв. Верх маси змастіть яйцем і поставте в духовку. Якщо любите сирну корочку - потріть верх натертим сиром. Запіканку залишити в духовці на тридцять хвилин при температурі 160 градусів. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Запіканка з грибами в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Запіканка з грибами самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 32