Простий білий хлібЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування білого хліба в домашніх умовах. Призначення: На обід/Для дітей/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Дріжджове тісто Блюдо: Випічка/Хліб Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Простий білий хліб Для приготування нам знадобляться дійсно якісні сухі дріжджі. Змішати 1/2 ст активних сухих дріжджів (1,5 чайної ложки), 1 столову ложку цукру і 1/2 склянки теплої води. Нехай суміш постоїть протягом 10 - 12 хвилин. Вам знадобиться 1,5-2 склянки борошна. Змішати борошно з дріжджовий сумішшю, додати близько 1/2 чайної ложки солі і місити. Через годину ви побачите, що тісто виросло майже в два рази. Злегка придушити тісто на посипаній борошном поверхні. Через 10 хвилин замісу викладаємо тісто у форму для випічки хліба. Полити оливковою олією. Дочекайтеся поки тісто підніметься в 2 рази. Нагріти духовку до 200 градусів і запікати близько 20 хвилин. Розрізати хліб на шматочки і зберігати в герметичному контейнері до 3 днів. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Простий білий хліб в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Простий білий хліб самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 24