Тісто на курник на майонезіЧас приготування: 50 хв Хороше, довго зберігається і не твердне тісто на курник на майонезі. Відмінно підходить для випікання не тільки курника, але і пирогів будь-якої складності. Опис приготування: З готовим тестом на майонезі працювати одне задоволення. Стіл годі й присипати борошном, тісто саме по собі маслини і еластичне. Спробуйте цей рецепт тесту на курник на майонезі в домашніх умовах. Пироги виходять дуже смачними і насиченими. Призначення: На швидку руку Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Курник Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Тісто на курник на майонезі Розведіть в теплій воді дріжджі. Додайте чайну ложку борошна і цукру. Чекаємо 5 хвилин поки піднімуться дріжджі. Додайте 150 грам майонезу. Додайте сіль і 2 чайні ложечки цукру. Перемішайте. Поступово засипаємо просіяне борошно. Настояти тісто пів години, щоб воно підійшло. Наберіть теплої води в каструлю, тісто помістіть в кульок. Опустіть у воду. Через пів години тісто підніметься і з ним можна працювати! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Тісто на курник на майонезі гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Тісто на курник на майонезі - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 38