Варення зі сливи на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Немає нічого простішого, ніж приготувати варення зі сливи на зиму, для цього вам не потрібно ніяких особливих навичок, ви легко з усім впораєтеся, а взимку будете всій родині ласувати відмінним частуванням. Опис приготування: Якщо ви починаюча господиня і ніколи в своєму житті не робили заготовки, то починати треба з чогось дуже простого і легкого, такого, як цей рецепт приготування варення зі сливи на зиму. З ним впорається навіть дитина, а саме варення виходить неймовірно смачним і ароматним, його можна і на батон намазати і в пиріг покласти. І особисто в мене завжди стоїть на полиці пару баночок цього варення, адже в нашій сім'ї такі ласощі найулюбленіше, особливо в зимовий час. Так що якщо ви хочете приготувати щось дійсно смачне для своїх рідних, то зробіть ось таке варення зі сливи на зиму в домашніх умовах, часу витратите на це зовсім небагато, а радості таке частування принесе купу. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Варення зі сливи на зиму Для початку нам, звичайно ж, необхідно ретельно промити сливи і видалити з них кісточки. Тепер ми викладаємо нарізані сливи в каструлю і заливаємо їх водою, ставимо на вогонь і доводимо рідину до кипіння. Варимо сливи протягом 30-40 хвилин після закипання на повільному вогні, час від часу помішуючи їх. Коли сливи стануть м'якими, можна додавати до них цукор, ваніль і корицю. Перемішуємо все і знову доводимо до кипіння, варимо хвилин 10-15, помішуючи. Почекаємо, поки варення трохи охолоне, а потім розливаємо його по стерилізованих банках. Коли варення повністю охолоне (при кімнатній температурі), закочує банки і ставимо їх у прохолодне місце. Варення зі сливи на зиму - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Варення зі сливи на зиму в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 173