Стручкова квасоля консервованаЧас приготування: 30 хв Консервовану стручкову квасолю - жовту і зелену - використовують для приготування салатів, рагу, супів, а також як самостійну закуску. Немає нічого простішого, ніж консервувати стручкову квасолю. Опис приготування: Стручкова квасоля консервована представляє собою універсальний напівфабрикат, на основі якого можна приготувати закуску, перше і друге блюда. Кілька баночок такий квасолі, по-моєму, повинні бути в коморі кожної господині. Розповідаю, як консервувати стручкову квасолю: 1. Стручки квасолі промийте, обріжте кінчики і розріжте на кілька частин (якщо стручки - довгі). 2. Залийте нарізану стручкову квасолю окропом і потримайте в ньому протягом п'яти хвилин. Потім відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою. 3. У заздалегідь приготовані простерилізовані банки щільно викладіть стручки квасолі. Обережно їх утрамбуйте. 4. Підготуйте заливку для консервації стручкової квасолі. Для цього доведіть воду до кипіння, потім додайте в неї сіль, перемішайте і прокип'ятіть з сіллю протягом двох-трьох хвилин. Зніміть з вогню, додайте в солону воду оцет і перемішайте. 5. Теплим розсолом залийте квасолю в банках, прикрийте кришками і відправляйте стерилізувати. Півлітрові банки простерилизуйте 8-10 хвилин. Потім банки закатати стерильними кришками, переверніть на ковдру (ще одним укутайте) до повного охолодження. Зберігайте в прохолодному місці. Стручкова квасоля консервована готова! Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Стручкова квасоля консервована - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Стручкова квасоля консервована в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 174