Квашена капуста на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Хрустка свіжа квашена капуста з морквою і журавлиною! Чудова закуска! І з хлібом хороша, і рослинним маслом приправлена ??смачна, і в щи піде. Квасити капусту на зиму просто і дуже дешево. Опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Качани капусти очистіть від зовнішніх листя. Розріжте на чотири частини і видалити качан. Тонко нашаткуйте великим гострим ножем. 2. Очистіть і промийте моркву. Тонко нашаткуйте довгими смужками. 3. У великій мисці перемішайте нашатковану капусту з морквою і сіллю. Залиште на 15 хвилин настоятися. Потім перетріть руками, щоб капуста стала м'якою. 4. У чисті сухі банки укладайте капусту з морквою, ущільнюючи її періодично, щоб дала сік. 5. Нарізану капусту покрийте листям овоча. Притисніть тарілочкою і гнітом (вага гніту повинен становити приблизно 15 проц. Від ваги капусти з морквою). Залиште капусту під гнітом на кілька днів для заквашування. 6. Після заквашування капуста почне бродити. Бродіння триватиме більше тижня (при кімнатній температурі). Капуста почне міхур, а це означає. що її треба раз на два дні тикати (до самого дна!) дерев'яною паличкою. Всі гази повинні вийти! 7. Заквашену капусту перекладіть в чисті банки, залийте трипроцентним розсолом солі і закрийте кришками. Зберігайте в холодному місці. Капуста залишиться свіжою доти. поки ви її не з'їсте. Мені вона найбільше подобається приправлена ??олією, чорним меленим перцем і дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. З чорним хлібом немає нічого кращого! Приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Квашена капуста на зиму. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Квашена капуста на зиму у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 169