Квашена капуста з болгарським перцемЧас приготування: 2 днів. 0 год. 0 хв Квашена капуста з болгарським перцем - це дуже приємна хрустка закуска, яку дуже легко приготувати. Ось рецепт, сподіваюся у вас все вийде! ;) Опис приготування: Квашена капуста з болгарським перцем виходить хрусткою і дуже смачною. Це відмінна закуска для особливих випадків і на кожен день. Маринад вариться так: закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перець і лавровий лист, коли цукор і сіль розчиняться, відставити і влити оцет. Капуста заливається гарячим розсолом. Все інше - в рецепті. Успіхів і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Перець Блюдо: Заготовки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Квашена капуста з болгарським перцем Капусту крупно нарізати, перець і моркву брусочками. Часник почистити. Скласти шарами в каструлю і залити киплячим маринадом. Придавити гнітом. Через два дні капуста готова. Розкласти по банках і зберігати в прохолодному місці. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Квашена капуста з болгарським перцем. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Квашена капуста з болгарським перцем у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 2041