Баклажани фаршировані на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Фаршировані баклажани - дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. Опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. Баклажани промийте, видаліть хвостики. У кожному з них прорежьте поздовжній кишеню, залишивши від країв пару сантиметрів. 2. Потім баклажани варіть в підсоленій воді протягом 30-40 хвилин. Коли баклажани ошпарити, покладіть їх на решеточку і надавіть вантажем, щоб стекла зайва рідина. Залиште їх під вантажем до охолодження. 3. Поки баклажани позбавляються від рідини і остигають, приготуйте начинку. Цибулю очистіть, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до золотистого кольору на олії. Очистіть моркву і корінь петрушки, наріжте соломкою і обсмажте на олії в іншій сковороді. Перемішайте обсмажені моркву, коріння і цибулю. Додайте до них нарізану зелень петрушки, посоліть і знову перемішайте. Нехай остигає. 4. Начините баклажани начинкою і обмотайте листям селери або щільно обв'яжіть ниткою. 5. Покладіть фаршировані баклажани в банку, пересипаючи злам дрібно порубаним часником. Банки обмотайте матеріалом або марлею (замість кришки) і залиште на три дні в прохолодному місці. 6. Через три дні залийте баклажани соняшниковою олією, що спочатку треба довести до кипіння, а потім охолодити. Кількість необхідного соняшникової олії залежить від щільності укладання баклажанів, тому прикидайте на око raquo ;. Масло має на 1,5 см покривати верхній шар баклажанів. 7. Закрийте баклажани кришкою (закочувати не треба) і все! Фаршировані баклажани готові! Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Баклажани фаршировані на зиму - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Баклажани фаршировані на зиму у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 730