Мармелад з чорної смородини![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Чорна смородина багата на вітамін С і моя мама змушує їсти її жменями. Свіжу я не дуже жалую, але мармелад зі смородини обожнюю. Мармелад приготувати нескладно, головне - робити все швидко. Опис приготування: Мармелад з чорної смородини готується в три прийоми, тобто вам доведеться довести до кипіння ягоди з цукром тричі. Ягідки підійдуть будь - зрілі і не зовсім. Отже, як приготувати мармелад з чорної смородини? 1. Переберія і промийте ягоди. Позбавтеся від гілочок. Просушіть їх, розклавши на рушник. 2. Викладіть просушені ягоди в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Коли маса закипить, всипте 3 склянки цукру. Перемішайте. Після наступного кипіння - знову засипте цукор. І потім - ще раз. Всього - три рази по три склянки. Не забувайте гарненько заважати. Пінку знімайте! 3. Після третього закипання варимо мармелад 2-3 хвилини. І не секунди більше! Якщо будете варіть більше трьох хвилин, то мармелад не застигне! 4. Простерилізовані баночки мають бути вже готові. Розлийте мармелад максимально швидко по сухим стерильним баночках і закрийте стерильними кришками. Мармелад з чорної смородини готовий! Приємного апетиту! Зберігайте мармелад в темному місці. Подавати мармелад з чорної смородини раджу з чорним чаєм і булочками. Основний інгредієнт: Ягоди/Чорна смородина/Cмородіна Блюдо: Заготовки/Десерти/Мармелад Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Мармелад з чорної смородини в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Мармелад з чорної смородини не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 67