Баклажани під пресомЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! Опис приготування: Як бачите, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже просто і обходиться недорого. Головний момент - це вибрати правильну сіль. Вона повинна бути крупного помелу, але не йодована, інакше баклажани зіпсуються. А в іншому ж це дуже простий рецепт баклажанів під пресом, дивіться самі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Квашення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Баклажани під пресом 1. Варимо баклажани в трохи підсоленій воді, потім залишимо, щоб стекла вся вода. 2. Потім акуратно розрізаємо баклажани уздовж, дістаємо серединку і фаршируємо дрібно рубаним часником. 3. Тепер викладаємо в глибоку ємність шар листя селери - шар баклажанів, поки не закінчаться інгредієнти. Заливаємо гарячим розсолом (у розрахунку 1 ст.л. крупної солі на літр води), щоб він покривав баклажани. 4. Розміщуємо під прес, залишимо на 4-5 днів в холодному місці. 5. Поливаємо рослинним маслом, додамо лук - закуска готова! Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Баклажани під пресом своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Баклажани під пресом прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 676