Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані гливи по-корейськи

Мариновані гливи по-корейськи

Мариновані гливи по-корейськи
Час приготування: 19 ч. 0 хв
Якщо ви ще не знаєте, як зробити мариновані гливи по-корейськи, то підкажу з радістю, оскільки всій моїй родині така закуска сподобалася. У міру солоне, в міру гостреньке і корисне блюдо!

Опис приготування:
Як ви маєте можливість бачити, такий рецепт приготування маринованих глив по-корейськи добре підійде всім любителям всього поострее да поситнее. Вся східна кухня не скупиться додавати в страви приправи, так що для цього простого рецепту маринованих глив по-корейськи ви їх теж не жалійте!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Гливи
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Корейська

Інгредієнти:
  • Печериці - 500 Грам
  • Гливи - 500 Грам
  • Морква - 2 Штуки
  • часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Ст. ложка
  • Приправа для моркви по-корейськи - 1 Ст. ложка
  • Олія - ??1/3 склянки
  • Оцет - 1/3 склянки

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Мариновані гливи по-корейськи
Мариновані гливи по-корейськи 1. Гриби перебираємо, миємо. Гливи ріжемо дрібно, маленькі печериці можна залишити цілими. Мариновані гливи по-корейськи 2. Потрібно відварити гриби в підсоленій воді до готовності, а потім тільки порізати маленькими шматочками. Мариновані гливи по-корейськи 3. Морква трьом на тертці і додаємо до грибів. Додамо рослинне масло і оцет. Мариновані гливи по-корейськи 4. Додамо часник, вичавлений через прес. Мариновані гливи по-корейськи 5. А далі - ваші улюблені спеції і приправи. Сіль і перець додаємо обов'язково. Мариновані гливи по-корейськи 6. Викладаємо цю суміш в банку і в холодильник. Вже наступного дня оригінальна закуска готова!
Тепер ви знаєте як приготувати домашній Мариновані гливи по-корейськи raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Мариновані гливи по-корейськи можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа.
Категорія: Заготовки Переглядів: 140   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані гливи в мультиварки
Гливи по-корейськи
Мариновані гливи з морквою
Мариновані гливи за 30 хвилин
Мариновані гливи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.