Мариновані гливи по-корейськиЧас приготування: 19 ч. 0 хв Якщо ви ще не знаєте, як зробити мариновані гливи по-корейськи, то підкажу з радістю, оскільки всій моїй родині така закуска сподобалася. У міру солоне, в міру гостреньке і корисне блюдо! Опис приготування: Як ви маєте можливість бачити, такий рецепт приготування маринованих глив по-корейськи добре підійде всім любителям всього поострее да поситнее. Вся східна кухня не скупиться додавати в страви приправи, так що для цього простого рецепту маринованих глив по-корейськи ви їх теж не жалійте! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Корейська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Мариновані гливи по-корейськи 1. Гриби перебираємо, миємо. Гливи ріжемо дрібно, маленькі печериці можна залишити цілими. 2. Потрібно відварити гриби в підсоленій воді до готовності, а потім тільки порізати маленькими шматочками. 3. Морква трьом на тертці і додаємо до грибів. Додамо рослинне масло і оцет. 4. Додамо часник, вичавлений через прес. 5. А далі - ваші улюблені спеції і приправи. Сіль і перець додаємо обов'язково. 6. Викладаємо цю суміш в банку і в холодильник. Вже наступного дня оригінальна закуска готова! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Мариновані гливи по-корейськи raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Мариновані гливи по-корейськи можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 140