Варення з черемхи на зиму![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Готується варення з черемхи на зиму в домашніх умовах в основному за класичним рецептом. Деякі готують його без кісточок, але в них міститься не менше вітамінів. Ось класичний рецепт ... Опис приготування: 1. Переберія дозрілі ягоди і ретельно промийте. 2. Підсушіть плоди і побланшіруйте у воді близько декількох хвилин. 3. Виймаємо ягоди і на основі отриманого відвару готуємо сироп з цукру. 4. Заливаємо готовим гарячим сиропом черемху і варимо до повної готовності. 5. Акуратно перемішуємо і знімаємо піну. 6. Розливаємо варення по стерилізованим банку і закочує. Готувати варення з черемхи на зиму в домашніх умовах за цим рецептом простіше простого. Є ще один варіант приготування такого ласощі. Відмінність у тому, що ягоди слід в сиропі доводити до кипіння і знімати з вогню. Так робити 3 рази, але в даному випадку ви витратите набагато більше часу, зате ягоди будуть одна в одну raquo ;. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Черемуха Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Візьміть собі на замітку як приготувати Варення з черемхи на зиму. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Варення з черемхи на зиму в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 46