Варення з гарбуза (київський)![]() Час приготування: 5 ч. 0 хв Рецепт приготування варення з гарбуза. Опис приготування: Варення з гарбуза не користується такою популярністю, як фруктове або ягідне варення, але якщо правильно його приготувати, воно вийде надзвичайно смачним і неодмінно сподобається всім. Гарбузове варення дуже ароматне і за смаком нагадує диню. Для приготування варення не беріть молоду гарбуз, вона може розваритися при варінні. Краще вибирайте сорти яскравого помаранчевого кольору з солодкою м'якоттю. Якщо ви зробили все правильно, у вас повинно вийти ароматне прозоре варення. Приготування: Зрізати шкірку з гарбуза і видалити насіння. Нарізати м'якоть великими шматками. Заповнити каструлю водою, додати соду і помістити в каструлю гарбуз. Дати постояти добу. Злити воду і промити гарбуз під струменем холодної проточної води. Відкинути на друшляк. Коли гарбуз просохне, нарізати гарбуз невеликими кубиками. Зварити сироп з води і цукру. У гарячий сироп викласти гарбуз, але не перемішувати. Довести до кипіння, прибрати каструлю з вогню і дати постояти кілька годин, щоб гарбуз не розварилася. Після цього варити варення до готовності. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Спробуйте приготувати Варення з гарбуза (київський) в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Варення з гарбуза (київський) можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 324