Мариновані гливи з лимонною кислотоюЧас приготування: 50 хв Відмінний, перевірений багатьма класичний рецепт маринованих глив з лимонною кислотою припаде до смаку всім тим, хто не любить в заготовках нічого зайвого. Тут же отримаємо ніжний грибний смак! Опис приготування: Такі мариновані гливи з лимонною кислотою в домашніх умовах найкраще зберігаються в холодильнику, от тільки з'їдаються майже відразу, аж надто смачні! Так що не зможу вам сказати, як довго така заготовка не псується, але от як зробити мариновані гливи з лимонною кислотою розповім із задоволенням! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Мариновані гливи з лимонною кислотою 1. Гливи моєму, акуратно очистимо від сміття і дрібно нарізаємо. 2. Засипаємо підготовлені гриби у велику каструлю, додамо кріп, перець і гвоздику. 3. Тепер додамо воду, щоб покривала гриби, і як тільки вона закипить - додамо сіль, цукор і лимонну кислоту. 4. Перемішаємо гриби, щоб сухі компоненти розчинилися. Потім знову доводимо до кипіння і додамо оцет. 5. Варимо ще 20-30 хвилин на слабкому вогні, і закочує в стерильні банки на зиму, додавши в кожну по столовій ложці олії. Цей смачний Мариновані гливи з лимонною кислотою ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Мариновані гливи з лимонною кислотою з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Мариновані гливи з лимонною кислотою. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 145