Здобне тістоЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування здобного тіста. Опис приготування: 1. Молоко злегка підігріти, до теплого стану. 2. Приготувати опару. У тепле молоко засипати дріжджі і 2 ст.л. просіяного борошна. Ретельно розмішати. 3. Опару накрити рушником або харчовою папером і відставити в тепле місце на 30-40 хвилин. Коли суміш підійде, маса повинна стати густий і пишною. 4. Вершкове масло розтерти з борошном, цукром і сіллю. Додати яйце і перемішати. 5. Зіставте опару і суміш з борошна та олії, замісіть тісто. Якщо буде потрібно додайте ще борошна. 6. Тісто можна покласти в миску і накрити рушником або харчовою папером. Але найкраще, накрити тісто мискою або каструлею більшого розміру, так як воно збільшиться в об'ємі майже в двоє. Поверхня під тестом злегка посипте борошном, щоб тісто не прилипло. Підходити тісто має в теплому місці приблизно 1 годину. 7. Через годину вимісити тісто, і якщо буде потрібно додайте ще трохи борошна. 8. Можна приступати до готування випічки. Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Здобне тісто. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Здобне тісто, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Здобне тісто у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 58