Гарбуз з апельсином на зимуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Гарбуз - це не тільки дуже смачний, але і досить корисний овоч, а якщо з'єднати його з яскравим сонячним апельсином, то вийде відмінний частування, яке буде радувати вас в холодний зимовий час. Опис приготування: Скажу вам чесно, я шалено люблю як гарбуз, так і апельсини, тому для мене цей рецепт приготування гарбуза з апельсином на зиму став справжньою знахідкою. Ці ласощі виходить досить цікаве за смаком, та й за зовнішнім виглядом і консистенції теж, начебто і на варення не особливо схоже, швидше цільні шматочки гарбуза, залиті сиропом. Це дійсно дуже і дуже смачно, а ви тільки уявіть, як таке яскраве частування піднімає настрій, коли за вікном сльота і сніг. Ну що тут сказати, з цим простим рецептом гарбуза з апельсином на зиму, ви приготуєте відмінну заготовку, яка сподобається всім без винятку. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Фрукти/Апельсин Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Гарбуз з апельсином на зиму Для початку зрізаємо з гарбуза шкірку, видаляємо м'якоть і нарізаємо гарбуз на невеликі кубики, всього очищеної гарбуза повинно вийти 1 кг. Апельсин так само чистимо і нарізаємо дрібно, викладаємо його до гарбуза і засипаємо все цукром. Відставляємо миску в сторону до тих пір, поки цукор повністю не розтане. Потім ми ставимо миску з гарбузом і апельсином на вогонь і варимо їх на повільному вогні протягом 40-60 хвилин після закипання. Тепер розливаємо гарячу масу по стерилізованим банкам і закочує їх. Пару баночок можна закрити звичайними кришками і поставити в холодильник, адже через 12 годин наше ласощі буде готове, і ви зможете його спробувати. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Гарбуз з апельсином на зиму в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Гарбуз з апельсином на зиму, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 1660