Варення з гарбуза на зимуЧас приготування: 1 ч. 30 хв Поглянувши на це сонячне варення і спробувавши його, відразу й не зрозумієш з чого ж воно приготоване. Але таке варення настільки смачне, що в його просто неможливо не закохатися з першого ложечки. Опис приготування: Гарбуз чудовий овоч, який чомусь не всім подобається за смаком, але і для таких гурманів є відмінне рішення, адже можна приготувати варення з гарбуза на зиму в домашніх умовах. Воно виходить дуже яскраве і соковите, а смак самої гарбуза тут практично не відчувається, часто в нього так само додають апельсини або лимони, але особисто я віддаю перевагу обліпиху. Ця ягода відмінно поєднується з гарбузом, і в результаті у варення вийдуть досить цікавий і екзотичний смак, схожий чимось на ананасовий. Все в нашій сім'ї їдять такі ласощі з задоволенням, навіть діти, які на дух не переварюють гарбуз, від цього варення ніколи не відмовляються. Так що не важливо, любите ви цей сонячний овоч чи ні, але все ж спробувати цей простий рецепт варення з гарбуза на зиму ви просто зобов'язані, і я впевнена, що ви про це не пошкодуєте. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Варення з гарбуза на зиму Наливаємо в таз або велику каструлю склянку води і ставимо її на вогонь. Як тільки вода закипить, ми починаємо всипати в нього цукор по одній склянці, постійно помішуючи масу. Коли один стакан цукру розчиниться, додаємо другий, потім третій і так далі, в результаті у нас повинен вийти густий цукровий сироп. У приготовлений сироп викладаємо обліпиху, трохи розтираємо її і доводимо масу до кипіння, але не кип'ятимо. Тепер додаємо очищену від шкірки і нарізану на кубики гарбуз, перемішуємо все і варимо вариво на повільному вогні до тих пір, поки гарбуз не стане майже прозорою. Потім розливаємо варення по чистим банкам і закриваємо їх кришками. Зберігати варення з гарбуза краще в холодильнику або іншому холодному місці. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Варення з гарбуза на зиму у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Варення з гарбуза на зиму. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 140