Варення з брусниці з грушамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Брусниця - надзвичайно корисний продукт, який у поєднанні з грушами у вигляді варення може побалувати смакові рецептори найвимогливіших гурманів. Таке ласощі особливо оцінять ваші близькі. Опис приготування: Дуже раджу класичний рецепт варення з брусниці з грушами, оскільки ласощі виходить не тільки смачним, але ще й неймовірно корисним! Ласощі відмінно буде поєднуватися з чаєм, здобою або печивом. Основний інгредієнт: Фрукти/Ягоди/Брусниця/Груша Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Варення з брусниці з грушами 1. Щоб приготувати варення з брусниці з грушами в домашніх умовах, запасіться ягодами заздалегідь. Зазвичай таке варення роблять в поєднанні з яблуками, але мало хто знає, що брусниця з грушею дає приголомшливий аромат і смак. Отже, помийте ретельно брусницю. 2. Груші почистіть від серцевини і наріжте брусочками. Окремо приготуйте цукор за рецептом. 3. Висипати цукор у каструлю і додайте до нього води, щоб він швидше розчинився. Постійно помішуйте дерев'яною ложкою, щоб цукор не пригоріла. 4. Як тільки сироп закипить, додайте до нього ягоди і акуратно перемішайте. Відразу додайте грушу і проваріть 15 хвилин, а потім і брусницю, варіть ще 15 хвилин. 5. Тепер введіть корицю і гвоздику. Дуже люблю додавати в варення з брусниці з грушами в домашніх умовах ці прянощі, оскільки саме вони дають такий приголомшливий аромат. 6. Я варю в глибокій ємності на повільному вогні наше варення близько години, постійно помішуючи і знімаючи пінку. Густоту ви контролюєте самі - чим довше варите, тим густіше воно буде. 7. Ось таке гарне і насичене варення у нас вийшло! Варення з брусниці з грушами - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Варення з брусниці з грушами в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 252