Мариновані баклажани на зимуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах - одна з улюблених закусок. Опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрібно буде три години часу. В цілому, готуються вони не складно, але важливо дотримуватися рецептуру маринаду, щоб баклажани вийшли відмінними. Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Соління Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Мариновані баклажани на зиму 1. Для початку слід почистити баклажан. Головне - видалити серцевину (вона піде в начинку). 2. Після цього слід відправити їх в каструлю з киплячою водою на кілька хвилин. Це робиться для того, щоб баклажани не гірчить. Після цього відкиньте їх на друшлаг і дайте трохи охолонути. 3. Тепер слід видалити всю зайву рідину. Я зазвичай роблю це так: ставлю друшляк на велику тарілку, щоб було куди стікати воді, а потім її придавлюю пресом (банкою 2-3л з водою). 4. Поки баклажани позбавляються від непотрібної рідини, приготуйте начинку. Пошинкуйте морква, з'єднайте її з нарізаним болгарським перцем і потім додайте подрібнену зелень. У самому кінці додайте часник (дрібно нарізаний). Сюди ж надішліть м'якоть з баклажан. Начинка виходить такий. 5. Начините отриманою масою баклажани, опустіть в банки і щільно притисніть. Банки заздалегідь підготуйте. 6. Відповідальний етап - приготування розсолу. Маринад готується так: в каструлі слід закип'ятити воду, після чого додати сіль, цукор і спеції, а в після виключення оцет. Залийте отриманим маринадом наші баклажани в банках і гарненько закатати їх. 7. Не забудьте укутати банки теплою ковдрою і кожну з них перевернути дном вниз. От і все, наша закуска готова! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Мариновані баклажани на зиму, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 576