Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Тісто на галушки
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму
Час приготування: 3 днів. 23 ч. 0 хв
Ідеальна закуска на святковий стіл - це баклажани по-вірменськи. Готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються із задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат.

Опис приготування:
Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як блюдо настоїться, можна його законсервувати на зиму, а можна з'їсти =) Баклажанна закуска користується особливою популярністю на святах, а точніше на святкових столах. Виходить ідеальна закуска під спиртне. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Заготовки/Консервація
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська

Інгредієнти:
  • Баклажани - 1 Кілограм
  • Перець болгарський - 2 Штуки
  • Перець гіркий - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Часник - 8 зубчиків
  • Спеції - 2-3 Ст. ложок (коріандр, перець, хмелі-сунелі, сіль)
  • Оцет - 3 Ст. ложки
  • Олія - ??1 Літр

Кількість порцій: 10

Як приготувати Баклажани по-вірменськи на зиму
Баклажани по-вірменськи на зиму Баклажани промийте, просушіть і змастіть рослинною олією. Запікайте в духовці, близько 30 хвилин. Баклажани по-вірменськи на зиму Перець, зелень і часник дрібно наріжте. Баклажани по-вірменськи на зиму Помістіть все в глибоку тарілку і заправте оцтом і спеціями, перемішайте. Баклажани по-вірменськи на зиму Баклажани розріжте, злегка приминаючи м'якоть. Баклажани по-вірменськи на зиму Нафаршируйте баклажани приготовленої начинкою. Баклажани по-вірменськи на зиму Зверху залийте рослинним маслом і залиште на 5-6 днів настоюватися. По закінченню терміну, баклажани можна зберігати в стерилізованих банках, на зиму ... Баклажани по-вірменськи на зиму ... А можна з'їсти вже, смачного!
Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Баклажани по-вірменськи на зиму raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Баклажани по-вірменськи на зиму на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру.
Категорія: Заготовки Переглядів: 156   
Схожі рецепти страв з фото:
Фаршировані баклажани по-вірменськи
Гострі баклажани на зиму
Баклажани з овочами на зиму
Баклажани під гриби на зиму
Баклажани по-грузинськи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.