Калиновий сиропЧас приготування: 1 ч. 0 хв Калина - корисна ягода. Її вживають при нервовому збудженні, спазмах судин, гіпертонії, атеросклерозі. Він зміцнюють серцевий м'яз, тому калиновий сироп - це не тільки смачно, але і корисно! Опис приготування: Для початку калину потрібно гарненько промити, очистити від сміття і плодоніжок. Найкраще для сиропу використовувати стиглі ягоди, які при натиснення легко дають сік, а кісточки буквально самі відходять. Калину потрібно протерти через сито. Отримане пюре з калини залити окропом і через деякий час процідити сироп з ягід, а потім знову з'єднати з пюре. Все перекладаємо в каструлю і ставимо на вогонь. Поступово засипаємо вміст цукром. Кип'ятимо на повільному вогні близько 5 хвилин, помішуючи дерев'яною ложкою. Далі отставляем з вогню, охолоджуємо і розливаємо по пляшках. Я сироп зберігаю в холодильнику. Приблизно в такий от посуді. Додаю скрізь - і в чай ??і до страв і до десертів. Іноді навіть до качки. Приємного апетиту! Основний інгредієнт: Ягоди/Калина Блюдо: Заготовки/Варення/Десерти/Сироп Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Перед вами простий рецепт приготування Калиновий сироп. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Калиновий сироп. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Калиновий сироп. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 57