Помідори по-єврейськиЧас приготування: 15 хв Помідори по-єврейськи - супер закуска! Для страви підійдуть самі різні за величиною помідори, з яких можна зробити смішну і оригінальну композицію. Це швидка і проста, але дуже смачна закуска. Опис приготування: Рецепт помідорів по-єврейськи настільки простий, що впоратися з приготуванням зможе навіть дитина. Власне, у нас в родині саме так і є - помідори по-єврейськи влітку собі постійно готує наш 11-річний школяр :) Швидко, просто і дуже смачно. Отже, розповідаю як приготувати: 1. Помиті помідори розрізати на дві частини. Позбутися від внутрішньої м'якоті, але не викидати! 2. Отримані часточки помідорів посолити і поперчити. 3. Сир натерти прямо в раніше відкладену м'якоть помідор. 4. У сир натерти часник і додати майонез. Все перемішати. 5. Викложіть вийшла суміш в половинки помідорів. Зверху можна прикрасити зеленню. Помідори по-єврейськи готові! Подавати краще негайно. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На природу/Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Помідори по-єврейськи своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Помідори по-єврейськи прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 93