Смажені гарбузове насінняЧас приготування: 1 ч. 30 хв Смажені гарбузове насіння - не тільки смачна, але ще і неймовірно корисна закуска. Будьте обережні - смажені гарбузове насіння викликають звикання не гірше наркотика! :) Опис приготування: Гарбуз хороша не тільки своєю м'якоттю, але й чудовими гарбузовим насінням, які в нашій сім'ї люблять набагато більше насіння соняшнику. Справа в тому, що гарбузове насіння не тільки набагато смачніше (на мою суб'єктивну думку), але і набагато корисніше (а це вже науково доведений факт). Щодня намагаюся з'їдати хоча б по жмені гарбузового насіння. Чого і вам бажаю :) Основний інгредієнт: Гарбузове насіння Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Смажені гарбузове насіння Розрізаємо гарбуз навпіл. Вичищаємо вміст гарбуза. Далі - ручна робота, необхідно руками відокремити насіння гарбуза від всього непотрібного і перекласти в миску. Гарненько промиваємо наші насіння. Відкидаємо насіння на друшляк, даємо обсохнути. Можна обсушити на паперовому рушнику. Нам потрібні ідеально сухі і чисті насіння - інакше вони пригорять. Рівномірно розподіляємо насіння за великим листу. Насіння повинні бути викладені тільки в один шар, якщо у вас вийшло більше насіння, ніж треба - доведеться робити кілька партій. Ставимо деко в духовку, розігріту до 90 градусів. Запікаємо до готовності насіння. Виходять ось такі красиві гарбузове насіння. Якщо хочете більш жовтого кольору - запікайте трохи довше, але тоді не перестарайтеся - підгорілі насіння несмачні. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Смажені гарбузове насіння. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Смажені гарбузове насіння в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 45