Помідори по-італійськиЧас приготування: 10 хв Помідори по-італійськи - чудова закуска. Влітку, в розпал помідорів, така закуска не тільки прикрасить ваш стіл і наситить, але і обійдеться зовсім недорого. Опис приготування: Помідори по-італійськи - дуже поширена (і не тільки в Італії) закуска. Комбінація швидкості приготування та смакової якості дають цій закусці переваги серед інших закусок. Призначення: На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Молочні продукти/Сир Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Помідори по-італійськи На блюдо викласти листя салату. Зверху розкласти нарізані пластинами (~ 0,5 см) помідори Кожен помідор змастити смачним майонезом, перемішаним з пропущеним через землянку часником. Кількість часнику визначається вашим смаком. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Сиром посипаємо помідори. Можна додати трохи рубаної зелені, але це вже за бажанням. Закуска готова! Помідори по-італійськи - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Помідори по-італійськи в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 198