Смажені устриціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування креольського страви з морепродуктів. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Смажені устриці Змішайте білок яйця з пахтою. Відкрийте і замочіть устриці в пахте на 1 годину. Нехай вони гарненько просочаться. Обваляйте устриці в кукурудзяній муці і обсмажують в олії до золотистого кольору. Після чого помістіть устриці на паперовий рушник для того, щоб видалити зайве масло. Інгредієнти Піко де Галло: 1-виноград, Помідор (нарізаний кубиками), 1/4 зеленого перцю (кубиками), 1/2 червоної цибулі (дрібно нарізані), 1 зубчик часнику (натерти), 2 гілочки коріандру (рубаний), 2 Срірача , сік з половинки лайма, 1 чайна ложка оливкової олії, сіль і перець за смаком. Змішуємо інгредієнти. Інгредієнти Маслянка-Ремулад: 1/4 чашки сколотин, 1/3 селери (очищені, нарізані кубиками), 2 чайні ложки Каперси, 1 лимон, 2 гілочки естрагону, 3 Корнішони (грубо нарізаного), 2 столові ложки гірчиці, 1 креольський гірчицю, 2 цибулини (грубо нарізані), 1 зубчик часнику (грубо нарізаний), 2 яєчних жовтки, 1/3 склянки оливкової олії, сіль і перець за смаком. Селера відварити в підсоленій воді до м'якості. Змішаємо в блендері сколотини, цибулю і часник. Додати корнішони, яєчні жовтки, естрагон, гірчицю. Тепер вам знадобляться кілька шматочків білого хліба. Укладаємо устриці в бутерброд, зверху заправляємо Піко де Галло і шматочки селери. Поливаємо оливковою олією і запікаємо в духовці протягом 10 хвилин при 350F. Прикрашаємо і подаємо до столу. Смажені устриці - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Смажені устриці в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 82