Кульки з печінки тріски з сиромЧас приготування: 10 хв Рецепт приготування молдавської закуски з печінки тріски, зернового сиру і волоських горіхів. Опис приготування: Здивуйте своїх гостей незвичайною закускою. Готується вона за лічені хвилини. Приготування: Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату, на них викласти кульки, трохи охолодити і подавати. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Кульки з печінки тріски з сиром - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Кульки з печінки тріски з сиром в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 57