Баклажани по-ЄреванськийЧас приготування: 30 хв Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. Можна подавати як основну закуску або додаток до будь-якого гарніру. Подається холодним! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-Єреванський. Страва готується дуже швидко, приблизно 30 хвилин. Обов'язково дайте настоятися готовим баклажанам, також можна поставить в холодильник на час. Подається до столу холодним, дуже смачно з гарніром, наприклад картопляним. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Баклажани по-Єреванський Баклажани злегка очищаємо від шкірки і робимо поздовжні розрізи, на три пластини, але не до кінця. Якщо баклажани гірчать, посоліть їх і залиште на деякий час. Часник дрібно ріжемо і набиваємо їм наші баклажани. У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо баклажани з усіх боків. Помідори ріжемо часточками. Додайте помідори до баклажанів, присипте спеціями і сіллю. Гасіть під кришкою 15 хвилин. Додайте дрібно нарізану зелень і тушкуйте ще пару хвилин. Потім зніміть з вогню і дайте страві настоятися. Смачного! У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Баклажани по-Єреванський - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Баклажани по-Єреванський в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Баклажани по-Єреванський смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 78